Офіційний додаток
Асоціація Автомобілістів
України
Встановити
BMW Group показала дві версії 750Li xDrive(23/Бер)

Для забарвлення кузова моделей були обрані два ексклюзивні кольори – BMW Individual Metallic Black Gold і BMW Individual Metallic Solitaire White. В інтер'єрі спеціальних версій також панують елегантність і розкіш, що досягається за рахунок великої кількості ексклюзивних функцій і особливих матеріалів. Атмосферу в салоні задає унікальна обробка BMW Individual, виконана з дрібнозернистої шкіри мериноса в трюфельному кольорі Tartufo, а також оббивка стелі того ж кольору з матеріалу Alcantara. Дрібнозернистою шкірою мериноса оброблені також центральні стійки кузова, торпедо і дверні панелі.

Обидві спеціальні версії оснащені бензиновим двигуном V8 з технологією BMW TwinPower Turbo потужністю 330 кВт (450 к.с.) і максимальним крутним моментом 650 Нм. До 100 км/год автомобілі розганяються за 4,7 секунди.

Ательє BMW Individual також пропонує зробити унікальну спеціальну версію нового BMW 7 серії ще більш індивідуальною. Екстер'єр автомобіля може бути виконаний в одному зі 100 кольорів. Якщо клієнт не знайде потрібний йому колір в цій палітрі, він зможе запропонувати свій власний або набір кольорів, причому в будь-який варіації – матовий, металік або перламутровий. Автомобіль також можна персоналізувати, додавши свої ініціали або логотип на елементи оздоблення, дверні пороги, підголівники і сонцезахисні шторки.


ПАРТНЕРИ

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
Image